makan pedas

Ibu2 hamil pernah tak makan ramen pedas korea tu?ad effect bby tak lpas mkn?

28 Balas

Saya makan okay je .. takde masalah apa pun .. tpi lepastu bykkan minum and makan buah .. ☺️

bleh ja...tp jgn kerap...dia akn effect dkt puan...sakit prut/cirit birit/pedih ulu hati dsb...

sya sejak preggy ni kurang mkn pedas..mkn pedas pun tapi tak la pedas sangat cam ramen tu..

Sbnrnya sye pon tgh teringin mkn ramen tu..tpi takot ada efek jadi smpi skng xtermkn2..

Takde effect, cuma jgn selalu lh sis, klu slalu takut nanti effect kt sis sendiri.

saya tak bole.makan pedas mengandung ni . terus menbuang . huhuhuhu

Sy x suka mkn ramen.. Terlalu pedas.. Lg pun ada ada gastrik.

Tak sure. Tapi jika nak merasa boleh la.

xpernah makan, pening klo makan pedas2 gitu..

pernah .. tapi yang cheese punya ..