induce n msuk belon

Ibu2 doakan sy semoga dipermudahkan bersalin...dh induce n msuk belon pagi smlm tp bby x nk kluar lg...sakit dtg pergi dtg pergi...

23 Balas

masuk belon xsakit sangat macam kena gigit semut. tp lpas tu perut punya lah sakit keliling, huh, jgn cete lah .sy dh kena 3 bulan yg lepas.. last2 dokter pecah kan belon sebb hampir 24 jam belon xjatuh2... jam 6.30 pg 8.7.2019 masuk belon.. jam 2.40 pagi 09.7.2019 dokter pecah kan..satu ari tawaf ward nk bg buka jalan tp xbuka jga..

5y ago

Allhuakbar....ngeri nyer dengar...kerisauan melanda...sbb xde pengalamann...smga dipermudahkan untuk sy nnti...sblm serah diri...mntk sakit kt umh dluu...aminn

Cuma bwk2 jalan ..sy dlu mcm tu..over due...contraction 2 hr 2 mlm smpai kena inject..sy bwk jln dr katil ke pntu wad pstu mundar mndir..Alhamdulillah mlmnya tu sy da bsalin

klo baring ,mengiring seblah kiri sis . dan kerap duduk mcm kita nk bgun dari sujud .

Allahuakbar..bertabah la dear..moga dipermudahkan hendaknye..byk2 zikir & istighfar..

Bt kedua skali ke...msk belon lps tu induse...risau nyer dgrr...smga kuat dan tabah yee...

5y ago

Bg sy sama je sakitnya x tau la org lain

buat squad sis. banyakkan jalan. kalau solat time sujud tu lama sikit.

Semoga dipermudahan urusan sis, slmt bby n mom..Amiinn ❤

Semoga dipermudah.. Mcm sy juga.. Induce ubat n belon.. 😊😊

5y ago

1st induce belon.. Lepas masuk belon, directly sakit contraction selama 5-6jam.. Lepas tu xsakit dh.. Bila cek, naik 1cm.. So dah 3cm.. Then esoknya, masuk pula ubat, xsakit direct pula.. 5jam lepas tu baru sakit contraction 5-6jam juga.. Lepas tu xsakit dah.. Then naik lg 1cm.. Gitu..

Sakit tak sis induce ni,,org kata 2x ganda sakit dia btul ke

5y ago

wahhh tahniahhhhh .. alhamdulillah semuanya selamat

Semoga dipermudahkan segala urusan..Aamiin..