induce n msuk belon

Ibu2 doakan sy semoga dipermudahkan bersalin...dh induce n msuk belon pagi smlm tp bby x nk kluar lg...sakit dtg pergi dtg pergi...

23 Balas

masuk belon xsakit sangat macam kena gigit semut. tp lpas tu perut punya lah sakit keliling, huh, jgn cete lah .sy dh kena 3 bulan yg lepas.. last2 dokter pecah kan belon sebb hampir 24 jam belon xjatuh2... jam 6.30 pg 8.7.2019 masuk belon.. jam 2.40 pagi 09.7.2019 dokter pecah kan..satu ari tawaf ward nk bg buka jalan tp xbuka jga..

5y ago

Allhuakbar....ngeri nyer dengar...kerisauan melanda...sbb xde pengalamann...smga dipermudahkan untuk sy nnti...sblm serah diri...mntk sakit kt umh dluu...aminn