induce n msuk belon

Ibu2 doakan sy semoga dipermudahkan bersalin...dh induce n msuk belon pagi smlm tp bby x nk kluar lg...sakit dtg pergi dtg pergi...

23 Balas

Semoga dipermudah.. Mcm sy juga.. Induce ubat n belon.. 😊😊

5y ago

1st induce belon.. Lepas masuk belon, directly sakit contraction selama 5-6jam.. Lepas tu xsakit dh.. Bila cek, naik 1cm.. So dah 3cm.. Then esoknya, masuk pula ubat, xsakit direct pula.. 5jam lepas tu baru sakit contraction 5-6jam juga.. Lepas tu xsakit dah.. Then naik lg 1cm.. Gitu..