Hamil 7 Bulan

ibu2 disini hamil 7 bulan sudah beli persiapan untuk baby born ka atau belum... sy kira2 da nak beli tapi ok tak??

31 Balas

Sya Masa 7bln belih 3psg baju NB 2pnjg lngn 1pndk lngan Lampin 1dosen towel bath6pcs Face towel 3pcs mandian set baby Johnson Barut 2pcs bedung 2pcs Blanket 1pcs Pampers NB yg kecil je spare. Belih Ni je takut lot terberanak 7bulan Kan. Then 9bulan baru sya tambh brg2 baby belih baju yg 0-3 & 2-4 & 3-6 sbp baby cepat besar

4y ago

thank you sis.. dalam minggu ni nak keluar pergi beli da apa2 yg patut. skg da 7bulan lebih sy rasa mcm da sarat sgt2. sekejap semput haha.. rasa penat sgt padahal lagi 2bulan nak due! 😭