hamil awal

Hello alls. Nak tnya baby saya baru 7 bulan tapi saya da hamil lgi. O god. .membahayakan atau tak? Atau akan ada masalah semasa hamil?

9 Balas

Kalau sebelum ni bsalin normal, ok kot. Tp klo sebelum ni czer, x digalakkan preggy awal sbb selalunya doc n nurse pesan at least after 2tahun. Take care ye

Klu czer tidak d galakkan..nurse n doc akan mrah sebab tkut Luka d dlam belum baik utk pregnant kli k2..ambil msa 2 thn br blh preg..

Alhamdulillah ais ada rezeki dlm masa terdekay. Ibsya allah doa yg baik2 sbb allah tau apa yg terbaik utk kita sis. Tahniah ya

Bby 1st deliver normal or czer?kalau normal xdr masalah....sy bby br 3bln dah lekat no 2😊..cuma kalau czer doc xgalakkan

4y ago

Hehe. . Yaa. Tu lh. Tpi apa blh bt. Rezeki dtg tanpa diduga. 😅. Nurse ckp je gitu kdg2 drg pun lebi kurng jga. Kat sini ada jga nurse baru bersalin sebulan pastu hamil lg. 😪☺

Tk bahaya if sblm ni bersalin normal..sy pn sblm ni prnh mengandung lgi masa ank umur 4bulan..

Jaga diri baik2 sis...jgn stress..sy pun dulu awal..first czer..second normal..yakin pd diri

X bahaya lai... Mmg normal juga tu.. Sbb baby 1st dah makan kn.. ..so dia dah kurang myusu

Alhamdulillah.. Rezeki..

Nope..just jga2 je