Minum air gula

Ibu2 boleh share x pngalaman mnum air gula? @ tips mnum air gulaa... Stgh org xdpt mnum.. first baby

42 Balas

Saya minum air gula perisa oren nurse bagi..masa minum tu mmg x bernafas,Alhamdulillah x muntah..sbb bau oren tu kot rasa okay...

saya minum setengah cangkir berhenti, lepas tu minum lagi. jangan set kan minda dengan perkara negatif, nescaya boleh berjaya tu minum air gula.

minum sekali gus sis...insyallah xkn muntah punya...@ sis bwk jus limau kasturi buang biji dlm 5 @6 biji ms nk minum air gula 2 tuang sikit dlm 2...

baru kemarin minum air gula minum terus xbernafas 😃 pertama kali jgk mnum air gula xsangka bole telan Alhamdulillah . tapi sangkut kencing manis

Saya dulu ada terbaca orang kata kena tahan nafas & minum terus sekaligus. One shot. Saya try masa anak first dulu alhamdulillah menjadi😊

2y ago

Saya pon teringin nak tau

sy minum x henti.. hehhe lps minum kumur2 bg hilang rasa manis dlm mulut. akn pening sikit lps tu. cuba bertahan x muntah je. 😆

mindset kene positif momi , jangan dengar cakap orang sebab lain orang lain pengalaman🧡.. macam saya sekali teguk habis

sy dapat air gula yg suam².sy minum sikit².sy beli air gula perisa oren kt farmasi.bwk g kk srh misi bancuh

sy tahan nafas dan minum sekali gus.... agk2 nk muntah tu cepat2 istigfar pejam mate..... doa la byk2 xmuntah

saya waktu preggy minum air gula terus termuntah kat klinik. dah cuba tahan tapi tetap terkeluar juga😅

4y ago

sama mcm saya sis..minum xrasa loya tp nk muntah jugak,dh tahan pon xleh jugak..esok 5/3 kene repeat lg..Allah! fobia 😅