Barang baby

ibu2, biasa beli baju anak utk newborn unisex kt mana ye yg murah2 and beli terus smpai 6 months ke? tq #firstbaby #1stimemom

19 Balas

Shopee je sis. Klu dlu dpt juga pergi kedai baby manjaku tp skg dh xbole keluar daerah, jd online shopping je. Hehe

4y ago

Sis bole jugak join channel2 baby di telegram. Ada yg jual baru n ada yg bundle. Murah2 jugak cuma kena tgung kos shipping sbb xda rebate shipping mcm kt shopee.