Barang baby

ibu2, biasa beli baju anak utk newborn unisex kt mana ye yg murah2 and beli terus smpai 6 months ke? tq #firstbaby #1stimemom

19 Balas

shoppee je sis, sy bli jenama wizkid. bli kat kedai MURAH2.. sis taip je naiki1990. bby ni bli yg mirah2 je, lgypun bukan pgi kemana pon.. klu dlu sy slalu pgi sogo. sogo slalu buat sale brg bayi.. sy aritu beli baju pureen sepasang rm6 pon ade.. yg rm3 pon ade bju baby berjenama.. skrg ni x thu la ade ke x.. klu ade pon xleh pegi pkp ni..

3y ago

tula.. ramai suggest shopee.. nk try jgk ni.. hihi.. tq sis bg cdgn

Kalau nak murah beli kat tesco, econsave atau mydin. Design pun lawa. Kualiti not bad la sebab budak pakai kejap je. Baju baby memang kena banyak sikit sebab sehari bertukar tukar baju dorg ni. Kalau pergi manjaku ke ape ke, 1 bakul penuh tu boleh termenung kejap. Saya suka pergi tesco dengan econsave. Boleh penuh jugak 1 troli. 😂😂

3y ago

wow.. mcm menarik je tu.. blh try tgk nnt.. tq sis bg pndangan

Assalamualaikum sis, tdi saye dh try follow page kt shopee Tu. naiki1990, murah2 jugak laa baju die. Sbb saye pun tgh pregnant anak first, tgh usha2 jugak huhu. Baju basahan kene extra skit, design biase2 jela sbb xkemane pun kn. Tapi klau nk design lawa2 utk bwk jln2, fiffy dgn jename Tesco laa okay

3y ago

tq sis utk suggestion tu. cantik jgk tu. bby kecik lg betul la tu xkemana pun.. lg2 c19 ni

manjaku pun okay.. normally belilah baju baby warna putih atau bercorak. beli je newborn size beberapa pasang n 3 mths beberapa pasang. Xyah beli byk2 baby cepat membesar plus nanti org bg hadiah lagi.

dkt tesco pun ada je jual.. selai rm10 pun ada.. 0-3 bulan ok lah utk nb.. klu trus 6m mcm bsr sgt.nti gdabak2 xcomey.. bju nb ni xpyh bli byk pun.. 5psg bju siang..5psg bju mlm.

3y ago

okay noted. tq sis

Beli jnma pureen je, hrga mmpu mlik. Kain pn sedap, selesa. Bju newborn xyah beli bnyk, size S pn beli ckit jgk sbb bby mmg cpt bsr. Ank sy 3 bln dh pkai bju ngn pmpers size M.

3y ago

tula.. blh try tgk jgk kt situ.. tq sis

Musim mcm ni, nk walk in bhaya.. cuba cari shoppe sis.. Beli yg newborn sikit je sis.. Kot anak kluar dh besar, nnti bazir x muat pakai.. Yg lain beli 0-6 @ 3-6

3y ago

okay baik sis.. tq🥰

Ye sis..sy beli yg unisex senang..lpas ank kluar bju beli bju ikot jantina..bju bby sebelum kluar beli sikit je..sbb bby cepat bsar..

3y ago

Sy beli terus dri yg newborn smpai yg 6bulan..boleh pkai lama..

kalau sy tak beli newborn pun. beli o_3 months dan 0_6 months. baby cepat besar. baju newborn rugi je kalau beli. tak dpt pakai nanti

slalu tesco murah jugak jenama fiffy.. tollyjoy dgn anakku pn murah time clearance.. klau nk lg senang beli shopee jelahhh

3y ago

mcm brg baby tu momohouse, manjaku.os, byk la. klau baju baby awk taip je awk nk baju baby mcm mana eyelet ke apa..