Barang baby

ibu2, biasa beli baju anak utk newborn unisex kt mana ye yg murah2 and beli terus smpai 6 months ke? tq #firstbaby #1stimemom

19 Balas

Shopee je sis. Klu dlu dpt juga pergi kedai baby manjaku tp skg dh xbole keluar daerah, jd online shopping je. Hehe

4y ago

Sis bole jugak join channel2 baby di telegram. Ada yg jual baru n ada yg bundle. Murah2 jugak cuma kena tgung kos shipping sbb xda rebate shipping mcm kt shopee.

Duduk mana kalau tempt awk ada kedai manjababy mall boleh beli kt situ hari tu masuk kedai tu rambang mata .. hehehe ..

4y ago

Hehehe manjaku tu memang murah2

sy artu beli anakku,pureen n fiffy..pstu last2 tgk shopee live yg mmg jual baju baby..murah pn murah

4y ago

sy pun igt nk cari kt shopee jgk tp xde idea kedai mana. blh thu nama kedai?

Bli 2 3 helai je lps tu bli saiz bsr..

4y ago

okay jgk tu.. sy terpikir mcm tu jgk.. tq sis bg pndangan

shopee ..beli time sale n kejar voucher

4y ago

huhu.. kann.. ramai suggest mcm tu.. tq sis

Beli waktu baby fair lagi murah❤️

4y ago

Baby fair online syg❤️ Try tgk dekat page barang2 baby dapat free sample diaper atau produk baby👶🏻 Dah tgk dkt mummy club kat shopee? Dapat barang free lepas Guna voucher

sy smua cry kt shopee je sis

3y ago

itula nk cari kt shopee jgk ni.. cuma hr tu try cari xjumpa.. ni dh ramai suggest kedai mana. alhamdulillah

shopee sis..murah2 je

4y ago

mcm2 sis..sis search je bju ap yg sis nk..nnt akn kluar byk2 siap dgn hrga lg

shopee

4y ago

sis search ja sis newborn dress, nnt kluar la yg mna murah2 ty