nak tanya pasal obimin pluz

Ibu2 or bakal ibu kat sini ada x yg makan suplimen OBIMIN PLUZ???..obimin pluz ada fish oil omega3 , elok utk perkembangan otak bayi..saya tgh keliru nak beli obimin biasa atau obimin pluz..sblm ni saya mkn zincofer, tapi x ssuai..doctor suggest beli maltofer, tapi banyak farmasi xde maltofer tablet..yg ada obimin..

10 Balas

Sy tak tahan obimin pluz, mkn jd pening sgt.. so sy tukar iberet..

5y ago

Sorry nk tye, a bit sensetive.. sis mkn iberet najis jd warna hitam x, sy takut nk mkn sbb sy mkn ritu jd cmtu.. sy minggu depan g kk baru nk tye