Jangkitan kuman

#firstbaby Assalamualaikum semua... Sy mohon doa untuk baby sy... Pramatang 28minggu, sekrng dh 5 bulan... Tpi masih ad dlm nicu kerana ad jngkitan kuman di paru2... Sejak lahir shingga sekrng masih ad di sna... Tlg doa kn baby cpt siht, kuat dan panjng umur. Terima kasihhh..

1 Balas

semoga bby sis kuat & membesar dengan sihat. masa sama sis juga try untuk elakkan stress. berdoa untuk anak. doa ibu paling mustajab, insha'Allah