air ketuban pecah

Salam smua...sy nk tanya..ad x kt sini sape2 yg pnah ad pengalaman air ketuban pecah atau leaking di usia kandungan 8 bulan = 33 weeks...keadaan baby cm mne eh...sbb kakak ipar sy skarang masih di wad...sy nk tanya kot ad yg pnah alami...

1 Balas

Doktor akan pantau jgn risau, jgn jd mcm jiran sy air ketuban pecah masih dirumah selama 2hari & baby hampir mati kelemasan , now baby tgh bertarung nyawa untk hidup

5y ago

Ya allah ...yeke..harap smua baik2 ya allah..risau sgt