Leaking air ketuban 24week

Doakn sye n bby..ad leaking air ktubn sikit..jln ad bukaan 1cm..tp air x kluar dh..hrp bby kuat..🥹 seminggu dah kat wad.. Semoga baik2 saja..semoga ad rezeki nk main ngn baby kali nie..tahun lepas dh gugur 20week..😭#firstmom #firstbaby

7 Balas

Sorry nak tnya, mcm mna nak tahu kita leaking air ketuban? apapun semoga ibu dan baby dlm keadaan yg baik baik sahaja aamiinn

12mo ago

Kita akan perasan ada yg meleleh panas suam keluar dRi vagina kita.. Tiada bau Dan tiada warna.. Walhal Kita tk buang air kecil pun..

Allah😭 smga Allah slmt awak n baby..aameen.smga ada rzki hamil 9bln 10 hari

Semoga awak dan baby sihat ❤️ semog dipermudahkan

Semoga baik2 sahaja mummy n baby🥹🥹

semoga dipermudahkan segala urusan 💐

Maaf sy nak tanya . Apa punca nya ye ?

Apa punca air ketuban leaking ya?