Baby Stuff

Ibu²,mak²,mama²,umi²,mmy² sekalian.. Nk tye la.. Brg baby ape yg wajib dibeli & patut ade utk myambut sikecil nti? Yg sgt² penting je. 0 - 3m.. Boleh bg idea @ list to me & suggest me?? Oh ye x lupe jgk, pampers NB brand ape elok? Dan seeloknye beli brape pack utk NB? (1st baby) thanks in advance ?

2 Balas

Hi sis! Di sini ada checklist barang baby and barang bersalin apa yg penting dan perlu dibeli. Semoga bermanfaat! https://my.theasianparent.com/checklist-barang-baby

Diaper newborn sy guna Mamypoko, first week tu make sure ada pack yg besar sebab banyak kali tukar. List lain sis boleh google, ada banyak senarai.

5y ago

Oh jdi kalo i beli yg skotak tu ok x? Yg ade 192pcs tu