Preparation

Mommies yg due April dh siap packing ke tu ?. Sy baru pack beg baby. Beg ibu lom lg.. Hehe

Preparation
50 Balas

Saya pon due inshaAllah pertengahan april. Husband yg packing baju baby. 😂 Tapi sy kene tengok balik kot2 ade yg kene tambah. Baju mommy belom lagi heheh, kain batik pon belom jahit lagi. Sy ni badan kecik kene beli kain batik yg belom siap dijahit. 😅 Btw semoga urusan kita semua dipermudahkan Allah SWT. Aaamiinnn3.

Sy due bulan 3 ni, baru abis cuci baju, packing belum lgi. Mula2 semangat la nk packing, bila dah lama2 nk dekat due, malas dia tak boleh bincang. Kadang terfikir kang teeberanak awal jenuh la kelam kabut. Sekrang alhamdulillah settel dah packing

Saya pulak due awal bulan 5 barang² baby alhamdulillah 80% dah siap..barang² mommy nya plak baru 20% hehe can't wait to see the little one..semoga kita dipermudahkan urusan bersalin nanti Aminn² 🤲

Mesti excited kan... I baru beli2 je baju dan brg2 keperluan, brlum complete.. Setakat membeli je pun dha excited...... Ntah la kalu dah dkt duedate... Harap semuanya dipermudahkan dan selamat.... AMINN

APRIL BABY too ! 😍 tapi blom packing. haha. Now sy semangat nak packing esok dsbbkn posting youuu ❤️ tq !! semoga semuanya dipermudahkan amiin 🌸🌸🌸

Hehe dah. Berapa kali kluar masukkan baju.. xsabarr 🤭🤭 #firstbaby Doakan sy and baby sihat selamat dan kita semua dipermudahkan bersalin ya. Amin

Saya baru packing semalam. Dah siap. Due date 17/4. Sy GDM on control. Nurse sruh siap2 beg awal letak dalam kereta. Risau beranak awal.

Sy pon insyaAllah mid april, 22 camtu kot, baju lampin selimut baby satu apa pon x basuh lagi, ampaian dia pon x belikan lagi, huuu

Waahh...Sya pun due bulan april..baju2 baby dah beli cuma belom letak dlm beg plastik mcm awk buat...nak tnya beg plastik tu beli dkt mna?

4y ago

Diy. Eco. Ninso.

Lau nk beli baju baby ni nak cari size mcm mne ea??? Boleh share x mummy semua....anak first....xthu nk start beli apa je

4y ago

Sy beli 6m ke atas. Newborn sikit je sb baby cpt membesar