Share pengalaman nak bersalin

Hi ibu yang bersalin bulan September, boleh tak share pengalaman nak bersalin? Apa tanda nak bersalin ibu semua? Excited baca pengalaman ibu nak bersalin 😍 Saya punya due 18/9 tapi belum ada tanda nak bersalin. Doakan saya dipercepatkan dan dipermudahkan bersalin.

2 Balas

bila sampai masa sy nak bersalin,contraction kerap dan sakit sgt²,badan menggigil,perut kerap mengeras lama,rasa nak berak tp bila ke tandas tak berak pun. sy cepat2 ke hosp,dan memang dah ada bukaan cm. sy bersalin tiga anak,semua tanda mcm tu dan sy bersalin hari yg sama

bila nk bersalin, contraction kuat. contraction rasa mcm perut cramp, memulas nk membuang air besar. dia datang sekejap2 tapi makin lama makin naik intensiti sakit tu tak berhenti.