Tanda tanda nak bersalin

Hai ibu dan bakal ibu2, untuk ibu yg dah ada pengalaman bersalin, boleh kongsi tanda2 nak bersalin tak, saja nk baca pengalaman dari ibu2#firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Balas

6 org ank..sorg je kuar tande lendir darah.y lain just mengeras perut..xde tande kuar pe2 or sakit..klau y sorg tu tup2 bukaan dah 5cm.. adik nye y baru ni 4cm pun just mengeras.. insyaAllah y ke 7 ni moga Allah permudahkan mcm kakak n abg nye..aminnn

1y ago

ye kerap n lame