Semoga Saya Bersalin Secara Normal, Mudah Dan Selamat

hi semua . saya sekarang dh 38weeks 4day. belum ada tanda tanda lagi nak bersalin. Saya minta semua doakan saya bersalin sebelum due ya. Terima kasih. saya doakan semoga semua ibu ibu yg nak bersalin tu dipermudahkan urusan bersalin nanti. amin

2 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan sis..sy pun 18/11 dh kena admit..skrg 38w 6day..doakan sy juga yea..tanda2 pun blm ada lg..bykkn brdoa yea sis..insyaAllah..♥️

1y ago

Semoga Allah SWT permudahkan dan lancarkan segala urusan kita Aminn

due saya 16/4, sama lah tak ada tnda2 nak bersalin lagi