Pernah tak si comel menggigit ketika menyusukannya?🤱

Hi ibu semua👋 Siapa ada pengalaman kena gigit dengan si comel ketika menyusukannya?😰 Sakitnya peritnya hanya tuhan saja yang tahu kan😩 Jom cuba cara-cara ini jika si comel membuat cubaan menggigit ya😉

Pernah tak si comel menggigit ketika menyusukannya?🤱
13 Balas

3 org ank sebelum ni tak pernah gigit,ank no 4 skrg ni dah nak masuk 7 bulan start dari dalam pantang lagi dah pandai gigit2..perhhhhh sakitnya.doktor pun tkejut cepat sgt dia pandai gigit😆

3y ago

amboi cepatnya Gigi tumbuh Tu😆

memg lmbt nk lpas klau buat mcm ni ..sy sembam je muka dia kt pyudara saat dia gigit puting tu dia akn trasa lemas then dia lepas ..lain kli dah perit dia tak buat dh

kalau dia gigit kita picit hidung n tarik je guna jari. pastu xbuat dah. 🤭🤭

pernah dan saya picit manja hidung baby dgn sendirinya baby akan buka mulut..

Skrg ank no 4.bru 11bln dh tumbuh 4 gigi kerap menggigit bila menyusu.

Memerlukan kesabaran bila anak suka menggigit ni

sakit ..xpi xleh pukil baby😄😄😄

I is kennot tahan lama2 hahaha..

selalu.. it makes me mad..

pernah..sakit jgn cakap..