Ruam merah

hi ibu semua, saya nk tanya normal kah baby usia sebulan seminggu naik ruam di muka dan kepala serta leher ? saya mandikan baby pakai shampoo cetaphil dan letak lotion cetaphil, terus jadi naik ruam. Macam mana kita nk bezakan ruam sebab kulit x sesuai dengan shampoo or eczema? tq

1 Balas

Baby mmg senang naik ruam. Mcm anak saya baru berapa minggu naik ruam yg jenis gelembung air tu... Lepas tu naik mcm bintik2...saya sapu herbal blend shaklee alhamdulillah baik.. Lepas tu yg naik bintik bnyk tu saya jumpa doktor.. Doktor ckp kalau tak demam then ok je.. Awak bawa jumpa doktor..

4y ago

ok nnt saya cuba ...terima kasih atad nasihat.