Ruam di badan

Hi mommies.. Nk tanya mommies yg berpengalaman psl ruam. Baby br nk msk 2 bln. Ank 1st xpernah nek ruam.. Yg 2nd nek ruam teruk di badan. So ni 1st time kulit baby sensitif.. Ssh hati tgk dia 1. Cream apa sesuai utk ruam yg naik di badan baby 2. Baby yg ada ruam blh pakai lotion x? Lotion jns apa sesuai utk badan naik ruam ye 3. Adakah bedung baby buat ruam xhilang Skang ni sy tgh cuba pakai sabun Cetaphil baby head to toe.. Tolong ya mommies Putih2 tu bedak sejuk #ruamkulit #pleasehelp

Ruam di badan
1 Balas

Hi, Puan. Kesiannya baby. Saya faham perasaan susah hati, Puan. Saranan saya better Puan refer baby ke klinik. Saya tak berani nak suggest, sebab kulit baby lain lain. Anak saya pun kulit sensitif. Saya bawa ke klinik.