Ruam baby

Salam mommies, nak tanya. Klau baby naik ruam kt muka n kepala..boleh guna ke cetaphil utk hilangkan ruam ? Boleh apply cetaphil tu direct ke muka & kepala ke ? Ada side effect tak..please share with me..thank you mommies..

2 Balas

blh je sis..xde mslh..produk cetaphil very soft..gune y mandian utk bb..sy ank2 mse bb sume jns kulit sensetif naik ruam..pkai y tu je alhamdulillah..mse nk mnd bb basahkan tgan n titikkan 2/3 titik ats tgn pastu usap lembut kt bhagian ruam

blh