SPOTTING COKLAT SELAMA 2 minggu

Hi ibu. Saya nak tanya. Sy pernah ada history gugur dlm bulan 3. Now dpt tahu pregnant pada bulan 5, tp dlm 2 minggu ni keluar spotting coklat and agak pekat hari2 tanpa henti. Pergi scan dr ckp kantung masih ada, bayi tak nampak. And minta saya dtg semula slepas 2 minggu. Adakah ni tanda2 keguguran ? 🥹

2 Balas

salah 1 tanda threated misscarriage. so, make sure mommy bedrest. jgn buat kerja. elakkan bersama. jgn driving. jgn byk berjalan. mcm sye dlu spotting brownish 2w, lps tu gugur terus.

2y ago

kalau elak bersmaa tu dlm tempoh berapa lama ye

bykkan rehat