spotting week 10 normal ke?

sebelum ni ada spotting coklat sikit-sikit dlm 8 week, then makan duphaston and alhamdulillah dia berhenti. maybe 2 hari ni saya kurang minum air masak, balik rumah tengok ada spotting coklat pekat. normal ke? apa perlu buat ya? #anakfirst

4 Balas

sama lah macam sye arito keluar spotting coklt terus g hospitl chek ii n doc kata kemungkinan akan gugur

Kalau still spotting kena pergi clinic/ hospital secepat mungkin ya dear

Klu masih keluar spotting sis boleh p jumpa dokter lah @ klinik yg berdekatan

11mo ago

OK baik lah

Terus jumpa doktor awak.

11mo ago

baik tq sat gi saya jumpa dr terus