ibu menangis

ibu mengandung yang selalu menangis.. ade efek ape ape untuk baby x... perasaan sy sensitif mse mengandung ni.. slalu menangis ?

18 Balas

Saya pn sama ,skrg tgh tunggu hari nk bersalin anak ke2,ms pregnant ank ptama pn sy selalu menangis,akibatnya ank pn suka menangis,suka meragam...lg2 skrg lg teruk dia meragam,,sejak nk dpt adik,,,hrap2 yg ke2 ni x suka menangis..rasa bersalah plak kt ank..sbb kita yg ajar dia menangis sejak dr dlm peruj..