ibu menangis

ibu mengandung yang selalu menangis.. ade efek ape ape untuk baby x... perasaan sy sensitif mse mengandung ni.. slalu menangis ?

18 Balas

sy slalu sedih jgk masa mengandung..sensitif..hehe..bby pun suka nanges,kdg2 x reti nk pujuk jdnye..mcm menyesal pulak ikutkan hati sedih masa mengandung..haha..masa dlm pantang lg la kne cntrol perasaan..sy ni xtau la nape jd kaya sungguh air mata..cepat sgt syahdunye ..😂

4y ago

btul lah. kerana hal biase je kita sensitif nangis smpe terisak isak x de suara 😭😭😭 . apelagi time gaduh ngan suami,, suami dah cuba pujuk pun ttp nangis. smpai suami suami ckp suka hati lah kalau nak nangis. dahh kitaorang nangis smpai kol 2 atau 3 mlm. x bole tido.. 😢