Ibu yang mana satu sekarang?

Voice your Opinion

1656 respon

269 Balas

dah 1 tahun 1 bulan dah anak,dia menyusu hanya smpai 4 bulan sahaja,sebab dia tolak breast milk terpaksa bagi formula milk

7 tahun dari anak pertama smbung sampai ank no 4. mmg x penah putus susu jarak anak 2 tahun 2 tahun 3 tahun

1 tahun 9 bulan.. in shaa Allah lg 3 bulan genap 2 tahun menyusukan anak...aja2 fightimm✊✊🔥🔥

menghampiri third trimester ☺ and perasaan bercampur baur. excited, takut, risau semuanya ada 🥲

Bersambung dari anak sulung lahir August 2018, sampai skrg adik dia pulak dah lahir May 2021 😂

Sudah sebulan 17hari🥰 semoga saya dpat susukan anak smpai dia usia 2tahun. Doakan saya❤️

anak dah masuk 8 bulan,alhamdulillah baby masih menyusu badan.senang dan menjimatkan

Alhamdulillah tak lama dah nak 7 bulan, akan sambung hingga umur anak 2 tahun

Menyusu badan dah setahun 9 bulan (still counting) Dan, tengah hamil 10weeks

saya juga hamil 13w 2d tp saya juga bg susu badan anak saya 1y 1m 26d