14w dh rasa. nurse terkejut bila ckp baby dh start kick. ingat sy yg silap, skali check jantung, time tu jugak baby kick. lagi terkejut nurse. 🤭🤭 baby nk say hi tuu.

3y ago

dia rasa mcm angin dlm perut tpi bahagian bawah pusat. sy. tk lapar pun time tu n mmg sure bukan angin. tetiba mcm kena kick. terkejut rse. kalau angin, lepas tu mesti kentut, tpi tkde rse nk kentut. so mmg baby dh kick. bila malam, time dia active, rse mcm gerak2 dlm rahim cuma sayup2, sopan2 je. baru lagi kan.

19week da mula da rasa😅 excited sgt anak first ni smogaa sentiasa d berii kesihatan utk baby kita smua aamiin❤️

17weeks rsa mnja2 je.. skrg dh 21weeks , sepanjang msa dia gerak.. pagi, tghari, ptg .. mlm nk tido lg la seronok dia main

sy syukur masuk 20 minggu ini kdg2 dia tendang bersopan kdg2 kuat..apapun semoga bby sht

waktu malam aktif betul lah anak ibu ni. pagi kick juga, tapi tak sekerap malam😂😂😂

21 week .. sngt aktif pada waktu malam dan petang. Kdng2 x bole tidur

Nak tanya kalau suluh cahaya lampu kt prut xde effect pd baby ke

20 minggu... bila malam nak tido lg dia aktif menendang 😅

belum lagi rasa..Dah 20 w daa..

yaaaa sngt aktiff 🥴