Pergerakan Atau Tendangan Bayi

Hi ibu-ibu! Teruja tak dapat rasa si kecil anda bergerak di dalam perut? Mestilah teruja kan!🥰 Pada minggu ke berapa anda mula rasa pergerakan atau tendangan bayi anda?🤰🏻 Kongsikan dengan kami pada ruangan komen di bawah ya!

Pergerakan Atau Tendangan Bayi
182 Balas

Saya dapat rase dalam minggu ke 21..kadang best dye bergerak..kadang2 macam ade rase sakit jgk..😋 But its ok..tu semua my memories 💕

Minggu ke 18 tp slow2 je rse lembut je tp bila dh msuk minggu ke 20, 21 huish kemain aktif dia smpai xleh tido mlm.

Start terasa 12 wk lg.... Skunk dh 23wk5d mkin rnck dy.... Semoga ank umie sht dgn jya ny dlm prut umie yee

Tendang tu 5 bln baru ada rasa,3bln tu rasa perut kena jentik dr dlm sekejap2. Rasa geli2 sja.

Anak prtama awal 14week ,, Anak kedua nie 19week baru rsa skrng 23w lagi lha kuat😊

16 weeks rasa sekejap je..lepastu xde dh ..mgkin sbb msih kecik jd xberapa nk rasa..

Paling rasa 20w-21w , sbelum ni mungkin ada tp tak pasti sebab anak 1st 😂

Mula 20 minggu. Makin kuat 24 minggu. Kalo x rasa tendangan baby,x seronok.

belum rase lagi... skrg da 20 minggu..die cuma gerak sikit² je..

16week5day Tekup tangan kt perut.. Dia bg respond.. 😍😍