Selalukah ibu ke saloon?

Select multiple options
Ya
Tidak

777 respon

10 Balas

tidak...kalau nak trim rambut dan gunting husband yg akan buatkan .ikut apa kita nak 😉✌🏻nnti husband tanya nak fesyen macam mana..nnti dia potong..tp biasa dia akan decide rambut potong mcm ne sesuai n ok dgn bentuk muka kita jika yg kita pilih tu dah try n nampak xsesuai..🤪🤣

salun x pernah pergi spa pernah la pergi itu pon 2 kali jer pernah pergi buat masa ni 😂

assalamualaikum... hehex km nk tya sikit kt sini sapa yg lahirkan si kecil 13/10/22 😁

Tidak. Kalau spa rajin juga pergi dulu tapi tengah covid meningkat sangat belum pernah

Tidak selalu. Lepas tempoh berpantang nak ke salon. 😁

tak selalu .

Tak pernah

x pernah

Tidak

kdg2