Susu Formula Ketika Hamil

Hi ibu-ibu! Masa hamil sangat bagus untuk minum susu bagi perkembangan si kecil dalam kandungan. Anda ada ambil pengambilan susu tak ketika hamil? Kalau ada, jom kongsi sekali jenama apa yang anda guna di ruangan komen!

Susu Formula Ketika Hamil
223 Balas

tidak. makan makanan berkhasiat, byk makan sayuran, kacang2, kurma..

Minum! Susu Anmum pagi mlm & susu Marigold HL utk tghari 😋

Masa ttc minum susu sampai la dah sah preggy, terus tak lalu.

Sy tk minum susu tapi kerap minum susu kacang soya bahaya tk

tidak... sbb alahan pada bahan tenusu... so minum soya...

Mula mula minum lelama tak minum dah sbb mual mual 🥴

Saya MINUM 🤰🏼 Enfamama Similac Lazz Susu Kambing

Sy tak boleh nak mnum susu langsung . Mcm mana 😭

Susu farm fresh, dutch lady, goodday

Minum susu anmum..tu pn kejap minum kejap tak 😅