Susu Formula Ketika Hamil

Hi ibu-ibu! Masa hamil sangat bagus untuk minum susu bagi perkembangan si kecil dalam kandungan. Anda ada ambil pengambilan susu tak ketika hamil? Kalau ada, jom kongsi sekali jenama apa yang anda guna di ruangan komen!

Susu Formula Ketika Hamil
223 Balas

Minum , tpi susu formula saya kurang kan 2/3 seminggu , tpi susu dutch lady minum hari hari.

1st minum susu anmum, tapi x ngam plk muntah nak minum skrg ne minum susu dutch lady kotak..

Pnh minum anmum,enfamama,susu kambing ,soya sya bedal ape je susu masa pregnant ni jnji baby sihat

4y ago

Hihihi ye sis Alhamdulillah tkde loya,ade pon lepas minum zincofer je hahaha loya2 ni

Sy minum farm fresh.. Sbb susu tepung Ada kandungan gula so nurse xsuggest Kn susu tepung

Sy minum Frisomum bgus tuk pmbuangan elakkn sembelit 😉✌rs vanilla +madu...

Minum Similac Mom dari preggy sampai sekarang anak dah 4 bulan pun continue minum lagi.

1sr trimester jer minum anmum. Masok 2nd trimester until delivery minum susu everyday.

Saya minum susu HL atas saranan doktor sebab ada kencing manis tiap kali mengandung

Dri ank pertama.. Sampai nak masuk ank no 2..syura mnum Susu anmum...... 😉

Summerfield hazelnut je yg boleh minum Fm lain...beli buat hiasan je😁