Selamat ke sekolah si kecil ibu!

Hi ibu-ibu yang dikasihi, Macam mana dengan persediaan sekolah anak anda? Dah siap semuanya? Bukan setakat anak je yang kena bersedia, ibu-ibu pun kena juga. Haa, mesti ibu-ibu tak sabar kan nak hantar anak ke sekolah! Jom lah kongsi gambar dengan kami persiapan persekolahan anak anda! Beg sekolah baru, alat tulis baru, baju sekolah baru, kasut sekolah baru dan lain-lain.

Selamat ke sekolah si kecil ibu!
40 Balas

Alhamdulilah keperluan anak dah selesai.begbsekolah guna yg thn lalu saja.tp baju Beli baru sbb anak sya semakin meninggi.

Thn 2020 ank sulong sy umur 2tahun 9 bulan. Sy dh masukkan dia sekolah taska. Harap2 bertahan la. Uhuhu

Alhamdulillah keperluan sekolah anak2 tuk ke sekolah dh siap. Pas ni baru boleh fikir barang tuk baby plak

Semua dah settle cuma minggu dpn ank orentasi form 1... Mak yg exited ank dah sek menengah...

Alhamdulillah almost settle,tggu nk bayar yuran sekolah ugama jer lg 30hb ni

guna yg lama je... barang yg x ada lg beli yg murah je.. x mampu... maafkan ibu.. 😢

Semua dah ready,.. Ank sy je mcm x ready.. Nmpk mcm susah ati😅

Anak baru nak masuk.playschool beli baju sukan and beg sekolah je hehehe...

Alhamdullilah.. tinggal bayar yuran dan buku sekolah agama utk anak 3 org

Alhamdulillah yg sekolah rendah dah settle tggl sekolah menegah lg