Happy 30 weeks

Ibu-ibu yang dah masuk 30 minggu. Welcome to 3 series. You’re almost there 😉 semoga dipermudahkan semua urusan ye.

162 Balas

Sye 31w2d... aamiin.. xsbar nk jumpe baby

2y ago

dapat cium lagi wangi wangi baby nanti☺️

Ya Allah xsabarnya nak beranak ... rasa xlarat sangat kencing banyak kali xkira masa pinggang mcm nak putus 8

Sy 30weeks hrini 😊

aamiin y.r.a semoga semua ibu ibu dipermudahkan urusan untuk melahirkan. selamat baby selamat ibu.

sya 30mggu jgk..xsabar nk jmpa baby,,6thn penantian baby ke2☺😇..semoga ibu2 d permudahkn😇

amin

Kalau masuk 30 minggu anytime boleh bersalin dh ke korang?? Sbb sy rse kerap senggugut lately

Sy skrg dh masuk 30mnggu 2hari...tp bawa perut kdg rasa senak...ada x yg mcm sy...mnta pndapat ye...

3y ago

sama lah saya dah 30 w 4 day .. rasa senak bawah perut kadang2.. kne baring bg lega .. kalau brdiri kne duduk .. mngkn sbb pnt

Makin berdebar 😭 sekejap nye dah 31week . Semoga urusan kita semua dipermudahkannn .

Kenapa ya saya mimpi masa saya nak bersalin nanti tak selamat 🥺 nak dekat ni tambah risau pula.

3y ago

maybe awak tlampau fikir sgt..jgn risau k..doa yg baik2..mtk yg baik2 inshaAllah dpermudahkn segala urusan awak nnt..