Happy 30 weeks

Ibu-ibu yang dah masuk 30 minggu. Welcome to 3 series. You’re almost there 😉 semoga dipermudahkan semua urusan ye.

162 Balas

Ya Allah..moga Allah pelihara sentiasa bby &kita..skit lg 30weeks,so excited..bby 1st stlh 3kali cubaan ivf,9tahun pernantian..ivf pregnancy🥰🥰♥️

khamis ni saya genap 31mgu...ya allah cptnya masa berlalu...tak sabar nk jmpa anugerah allah buat mama babah ni....bby first stelah 2x sbelum ni ank2 syurga....doakan saya dan bby slmt hingga prjuangan akhirnya ya ibu2 semua ❤️❤️❤️

1y ago

sy Isnin ni dah 31minggu

amin ya alah semoga kita semua dilindungai dari penyakit, allah sentiasa di beri kesihatan pd kita dan baby dlm kandungan,semoga dipermudah kan segala urusan bersalin sihat dan selamat dua2 ibu dan baby alhamdulilah amin

2y ago

amiin

Doakan bby saya membesar ikut minggu.. setakat ni doc kata.. pertumbuhan perut xsama minggu dgn kepala.. air ketuban dan berat bby alhamdulillah semua selari ikut minggu.. Terima kasih atas doa semua 💐💐

Siapa belum dapat vaksin lagi ye. Saya nak masuk 31 minggu belum dapat vaksin covid lagi 😞😢 KK dh ambil nama pun tak panggil lagi sedih betul...

2y ago

sya dah vaksin booster

kan.. sy pun dh msuk 30w 4 day.cpt rs nya ms brlalu... walau pun bunting ank no 6 skg nie. tp ttp brdebar2 juga. moga kita sm2 di permudhkan segala urusan bersalin nnti aamin2

alhamdulillah , masuk 30mggu 2hari setelah 8tahun berehat 😅 due ngam2 bulan ramadhan. org berpuasa , sya berpantang 😂 . semoga dipermudahkan urusan kta semua mommies.

30 weeks 2 day hari ni. Alhamdulillah lagi sikit lagi. Moga terus diberikan kesihatan buat ibu dan anak, dipermudahkan persalinan dan bermula kehidupan sbgai ibubapa 💕

sy mama umur 32thn.. now 31w prggy ank ke5.. tetap eksited hihi sbb ank no 4 da 5tahun.. smoga sy n ibu² dlm ni dpermudah sgla urusan dan slmt smuanye..Aamiin🥰🥰

Harini baru masuk 30minggu, ttc3 tahun. Semoga dipermudahkan urusan kita semua mommy!! Semoga Allah permudahkan urusan bersalin kita semua. Amin Ya Mujib 🤲🏻😘