Happy 30 weeks

Ibu-ibu yang dah masuk 30 minggu. Welcome to 3 series. You’re almost there 😉 semoga dipermudahkan semua urusan ye.

162 Balas

saya 30week arini..xsabar nak jumpa bby🤭excited pom ade tiap kali scan..napak dy ..hehe

sy pon dah masuk 30week...tp ada x mom's pernah kne ruam badan,tp X smua badan ada ruam..

Aamiin. semoga ibu yg mengandung dan tdk lama lagi bakal melahirkan di permudahkan urusan

Saya hari ni 30w5d x sabar tnggu anugerah allah ni.. tp baby kepala di atas isau saya

Ada x ibu ibu yang masuk 30 weeks ni jdi xlalu makan .Makan sikit pun dh kenyang

Saya pun baru je masuk 30 minggu & kena covid pula. 😅Harap2 sy dan baby ok.

alhamdulillah.harini cukup 30 minggu..tak sabar nk jumpa kesayangan umi🥰

Insha Allah Amin Ya Rabbal Alamin. Semoga dipermudahkan urusan kita semua.

semoga dipermudah buat semua strong momies including me #firsttimemom

saya 30w1d...moga ibu ibu dan baby dipermudahkn semua urusan..Aamiin