Perut mengeras tanda nak bersalin atau hanya kontraksi palsu?

Hi Ibu - ibu yang bakal bersalin tak lama lagi. Anda pernah tak mengalami Braxton Hicks? Atau pernah tak perut rasa mengeras setiap berapa minit? Ketahui cara untuk membezakan antara tanda nak bersalin perut mengeras yang sebenar dari kontraksi palsu (Braxton Hicks) agar tidak ke hospital lebih awal. Jom kongsikan pengalaman anda di ruang komen! Ketahui lebih lanjut di sini: https://my.theasianparent.com/tanda-nak-bersalin-perut-mengeras

Perut mengeras tanda nak bersalin atau hanya kontraksi palsu?
6 Balas

👍🏻