Ibu, sudahkah anda mengira tendangan bayi anda hari ini?

"Bayi bergerak di dalam rahim sedang berusaha mencari tempat untuk memeluk anda dari dalam." Sudahkah anda mengira tendangan bayi anda hari ini? #ProjectSidekicks #TAPSidekicks #CountBabyKicks

Ibu, sudahkah anda mengira tendangan bayi anda hari ini?
25 Balas

hari2 kena kick kt baby.. alhamdulilah active.. kalau daddy dia ckp kat baby mesti baby kick 😘

dah start kira 30week dah ni 😂 tapi xkuat sgat sbb perut saya kecik baby besar ruangan xckup

start 19 week rse sangat bahagian bawah perut tu baby gerak2 kdng2 mngeras...

alhamdulillah sudah. ckup 10 tick walau sbuk bekerja and penat.

Tak terkira aktif sngt... Sampai nk tekencing umi nye ni.. 🤣

Belum sampai masa lagi. InshaAllah soon~ 😚

hari2 kena kick kt baby.. active jer

Well, i wish i am preggy. 😁

Esok start kira 👣👶

sikit je.. 🙈 baru 19weeks