Apa makanan kegemaran anda sewaktu mengandung?

Hi ibu-ibu TAP yang gorgeous😘 Min nak tanyalah, apa makanan ibu semua sewaktu mengandung ya?🤔 Kalau min lah dulu suka sangat makan ikan keli goreng rangup-rangup cicah sambal kicap 😋 Lapar pulak bila terbayang waktu tengah hari macam ni😆 Haah mommies lain makanan apa pula? Jom kongsikan di bawah😉

Apa makanan kegemaran anda sewaktu mengandung?
386 Balas

entah la Tak prsn.. baby first dulu mangga pastu asam mangga smua yg berkaitan dngn mngga yg skrg ni Tak tau la favorite food apa ..🤣