Tak ada selera makan

Salam ibu ada ke yg macam sy 7 bulan tapi selera makan tiba2 takde nak makan tak lalu

6 Balas

Sama..selera makan berkurang ...tp tkseteruk 1's trimester...tkleh masuk langsung makanan smpi 4bulan lebih...lepas Tu Alhamdulillah makan penuh nikmat..tp tksemua makanan..ikut fasa..cth, blh makan nasi lemak je stp Hari..lain2 tkleh masuk..bila masuk 7bulan ni...sy tkde selera tengok makanan 😥..tp Alhamdulillah tetap blh paksa makan n yg penting tkmuntah2 dh..cuma tkselera sgt

sama 6 bulan sekarang selera makan drop makan tu makan tapi tak banyak normal ke 😔

8mo ago

saya pun sama mcm awk…sebelum ni mcm biasa je makan tp skrg makan mmg selalu x abis 😌

sama la sis, sy rasa mcm alahan masa 1 trims dtg balik 😂

ya sis sama saya sis .. kenapa tu ya sis ?

Normal

sama