takde selera

hai moms ,, ada tak moms kat sini yang hilang selera makan .. tapi takde alahan pun ,, cuma bila tengok makanan takde mood nak makan ... macam mana ek nak bagi ada selera ni ..

2 Balas

Saya pun takde alahan mual muntah2. Alhamdulillah. Cuma takde selera makan , tak lalu nak makan masakan sendiri. Saya balik kampung mak saya masakkan baru la bertambah2😂 makan luar pun selera okay je. Cuma tak boleh makan masakan sendiri😅

3w ago

betul2 ... macam ada specific menu kita nak makan tapi tak tahu nak makan apa .. kalau tengok makanan dalam tiktok ke fb ke semua sedap2 ... tapi kalau masak kat rumah sendiri tobat lahum takmau makan 😂😂😂

normal