Pakai henna/inai

Hi ibu-ibu semua . Nak tanya boleh ke kalau kita pregnant then kita nak pakai henna/inai ? Rasa teringin sangat nak pakai . Nak design2 macam henna/inai pengantin macam tu . Tapi risau tak boleh pulak . Ada yang macam saya ke ? ?

5 Balas

Ada baca dekat 1 artikel ni tak menggalakkan ibu2 hamil pakai inai atau pewarna pada kuku, untuk memudahkan nurse& doctor check paras oksigen dalam LR nanti selain. Tapi henna ok je..