Teringin nak pakai inai

Mommies semua, boleh ke kalau ibu mengandung pakai inai? Tetiba rasa nak melaram pakai inai 😂 tapi takut nanti kalau pakai, nurse atau doktor marah pulak. Tapi ada yang kata boleh, ada kata tak boleh. Mana satu ehh?

2 Balas

pakai yg corak2 tu takpe tp jgn letak kt kuku. takut nanti kalau terpaksa warded, doc susah nak tgk kuku mcm mana & tahap oksigen tu semua.

2y ago

itu la... saya nak pakai yang kat jari dengan kuku. tapi mesti tak boleh punya 😂

32week skrg .. mmg mngidam nak pakai inai , so sy pakai ja tapi yg jenis corak² ja la dua² tgn sy minta henna lukiskan 🤪🤪🤪

2y ago

heheheh corak2 pulak saya tak minat. teringin yang letak kat jari, kat kuku. tapi tu laaaa mesti tak boleh 🤣