Teringin nak pakai henna

kalau tengh mengandung boleh ke nak pakai henna dekat tangan ? dh nak raya mulaa laa rasa mcm nk tgk tangan lawo dngn henna 😂😂

10 Balas

Rsanya klau kandungan awal lg xpa kot😅 klau dh hjung2 mcm sy raya nt dh 8bulan xboleh dh, bila2 msa boleh brsalin, nnti doc n nurse nk tgk tahap ksihatan kita mlalui wrna kuku xsilap 😅 sy redo thun ni, sblm ni tiap2 thun raya wajib pkai inai 😌

Xboleh pkai sebab nurse nk pantau kesihatan melalui warna di kuku tu.. yg ukir2 kt tgn pn xdigalakan sbb ssh nk insert branula klu admit hospital..

mak sedara sy nurse dia ckp x blh sbb apa² hal dia nk di jari 😁 sy mengandung haritu pun nk pakai inai tp sy tny dia dulu dia ckp x blh 😁

boleh je, sy pakai bru lg pas tu checkup xde pun kena mrh, pakai sebelah tgan je leh klu quatik xleh inai leh tu yg sy tau la

sesetengah orang xboleh pkai nanti ada efect.. kalau nak lebih selamat jangan pakai .. xpayah fikir banyak ii dah😅😅

Tahla, sy pun teringin tp xberani. Due time raya, jenuh kena bebel dgn nurse.

2y ago

Buat yg simple2 boleh kot. Cuma nti klu nurse tanya, kne pndai jawab je 😅

pakai je. sy pon teringin nkk berinai bila mai raya ni🤣

Pakai je la…klu masih jauh tarikh due tu…..

knp? mengandung xleh pakai inai ke?

2y ago

bkn tak blh,,nnti susah nurse nak ambik darah or apa

boleh