Demam panas

Hi ibu-ibu. Saya admit dah 2 hari sebab baby kurang gerak disebabkan demam panas. Skrg 34w, doktor dah kasi antibiotik + panadol + 5 pine drip air. Nadi saya & baby jadi laju. Still demam masih on off Ibu-ibu ada tips tak untuk cepat kebahkan demam, saya down sgt, tak larat sbb asyik kena ambik ubat.

Demam panas
24 Balas

Semoga dipermudahkan urusan dan cepat sembuh ye sis. Allahumma Aamiin. 🤲🏻Banyakkan minum air sis. Macam saya, sehari sebelum bersalin kena demam panas on 37 weeks. Tapi demam tu kejap je, semalaman. Demam yg menggigil2 sampai berlaga gigi atas dan bawah. Macam saya, saya minum air teh panas malam tu. Rasa lega tekak. Alhamdulillah, esok pagi nya sebelum subuh kebah demam. Tapi terus bersalin sbb pecah air ketuban masa subuh

4y ago

Mandi dgn lemon