37week

Hi ibu ibu, nak tanya. Berapa ramai orang dah bersalin waktu 37week ni. Lately saya rasa berdebar je lagipun anak sulung. Kawan kawan ramai dah bersalin walaupun due bulan 8 sama macam saya. Patut ke saya ke hospital untuk cek bukaan walaupun takde tanda?

19 Balas

Sy pn blm ada tanda² nk bersalin lg.. 37w

Sy sis.. Betul2 37 minggu.. Baby keluar. Tp czer

Sy pun 37week.. due 21.8

,. .

Slgi blum ada tanda2 nk brslin..xperlu pg hospital..nnt hosp plak sruh blik smla..lain org lain msanya bslin..blh jd 38/39/40week bru bslin..apa yg pntg bby sihat..aktif..doa byk2 untuk hilngkn rasa risau..stay positive je k..🤗🤗😘

Sy lahirkan anl 1st 36 weeks..ok je..xde apa2..

,zz

Tunggu tanda dulu

Better klau ada tnda2 baru prgi cek bukaan... YeLaa Mungkin nurse2 Tu sibuk... Klau xda apa2 nt kena bising Pula...