14 weeks 4 days

hai mommies . sy ingat dah msuk 14 w muntah muntah loya ni dah habis . rupanya makin teruk . makan je luah semua balik sepenuhnya smpai perut kosong . atau sbnanye sy masih di first trimester sbb tu sy masih muntah .. sy ingat dah second trimester ...

1 Balas

Itu normal sis. Ade org dia tkde muntah2 loya dia mabuk lain. Lain org lain pengalaman dia. Saya dh 36mnggu pun masih muntah2 lg,nasib bdn saya la dpt muntah2 smpai ke skrg.

5y ago

Sabar jela sis. Cuba cari makanan lain yg boleh hilangkan muntah tu. Asalkan bdn ada tenaga