Alahan@muntah

Assalamualaikum semua.. Nak tanya, ada tak masuk 2nd trimester mabuk yang berlarut macam muntah.. Saya dah 4 hari berturut2 muntah je.. Ubat Zincofer pun tak boleh nak masuk.. Kerap muntah and muntah air sahaja.. Isi tak ada.. Bila kerap muntah, perut jadi tak selesa, pening kepala sampai rasa nak aje botakkan rambut.. Ada tips tak untuk kurangkan muntah? #firstbaby #baby2020

1 Balas

memang mcmtu sis .. kdg ada smpai bersalin .. cuma letak minyak angin dkt hidung atau hidu minyak angin utk kurangkan rasa nak muntah tu ..