berat baby 24minggu

hi. ibu ibu. last week saya ada buat detail scan. pn sono cek berat bby da 790g. tp dia kata normal. tp bila sy tgk dekat apps ni,berat baby 24weeks dalam range 600g sahaja. normal ke agak2 ibu2? perut saya sahaja besar, muka tgn kaki semua macam biasa. saya pulak risau

2 Balas

Sy pun baru2 ni buat details scan 23minggu tp scan kandungan pula 24minggu, confuse😂berat baby pula 673gram, tp belum scan d kk. nanti tunggu scan lagi 28minggu pula

Kalau doktor beritahu normal tu, jangan risau mommy. Normal je.